MARS 2013


Hej!
Här kommer mars månads nyhetsbrev!

Till att börja med gör jag med kort varsel ett inhopp på en konsert i Malmö IMORGON, måndag 4 mars kl. 18.30. Konserten, som uppmärksammar internationella kvinnodagen senare i veckan, äger rum på Palladium i Malmö och jag medverkar med musik av Johannes Jansson och Anna-Lena Laurin. Mer information: www.palladium.nu.

Sedan på själva kvinnodagen, fredag 8 mars kl. 19.00 upprepas samma konsert i Medborgarhuset i Eslöv (fast med musik av Laura Netzel ist. f. Jansson). Mer information: www.eslov.se.

Ytterligare en konsert med anknytning till kvinnodagen äger rum på Stockholms Konserthus tisdag 12 mars kl. 18.00 där jag medverkar tillsammans med mezzosopranen Tove Dahlberg i verk av Carin Bartosch Edström och Laura Neztel. Mer information: www.konserthuset.se.

Slutligen gör jag verklighet av en gammal dröm på fredag 29 mars kl. 18.00 i Katrineholms kyrka: Jag framför Marcel Duprés mästerverk Le Chemin de la Croix ("Korsets väg") på orgel. Per Skogfeldt läser Paul Claudels diktcykel som inspirerat musiken.

Välkomna! Hoppas vi ses!

Med vänliga hälsningar
Martin Sturfält


WWW.MARTINSTURFALT.COM